Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Ντίνος Καρύδης: Την Τρίτη η κηδεία του ηθοποιού

Καρυδη-Σμαραγδα-Ντινος

Ο Ντίνος Καρύδης με την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη

Την Τρίτη (16/9) στο κοιμητήριο Ζωγράφου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση είχε ανακοινώσει στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αγαπημένε μου φιλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία.. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστειρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπαμε πάντα και θα’σε αποχαιρετησουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγραφου..Καλό ταξίδι λατρευτε μας’Ντινάκο και θερμα συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..

Η Φίνος Φιλμ με ένα μήνυμά της συμπύκνωσε τα ανθρώπινα και καλλιτεχνικά χαραχτηριστικά του σε μια ανάρτηση για να εκφράσει τη θλίψη της για την απώλεια του διακεκριμένου θεατρανθρώπου,  Ντίνου Καρύδη.

Η Φίνος Φιλμ, σημειώνει για εκείνον:«Ένας αξιοπρεπής και σεμνός άνθρωπος της τέχνης, που με το γοητευτικό παρουσιαστικό, το διαπεραστικό βλέμμα, το ταλέντο, το χιούμορ αλλά και την μοναδική του φωνή, μας άφησε ξεχωριστές ερμηνείες» .

Ταυτόχρονα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην κόρη του και την σύζυγό του.

Η ανάρτηση

«Αντίο λέμε σήμερα στον σπουδαίο ηθοποιό Ντίνο Καρύδη, που έφυγε χτες από κοντά μας σε ηλικία 85 ετών. Ένας αξιοπρεπής και σεμνός άνθρωπος της τέχνης, που με το γοητευτικό παρουσιαστικό, το διαπεραστικό βλέμμα, το ταλέντο, το χιούμορ αλλά και την μοναδική του φωνή, μας άφησε ξεχωριστές ερμηνείες. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και την σύζυγό του Τζούλια Αργυροπούλου».

Διαβάστε επίσης:

ΑΧΙΑ για Σαράντης: Η αλλαγή στρατηγικής «αλλάζει πίστα» για τον όμιλο – αγοράστε τη μετοχή
Στα 20 ευρώ ανά επιβάτη το τέλος κρουαζιέρας σε Μύκονο & Σαντορίνη – 50 εκατ. το όφελος για το Δημόσιο
Αυξάνεται το τέλος διαμονής στα Airbnb – Πού παγώνει η έκδοση νέων αδειών για ένα χρόνο