Με ένα tweet ο διευθυντής της εφημερίδας Το Βήμα, Αντώνης Καρακούσης, ενημερώνει ότι νοσεί από τον κορονοϊό.
Ο Αντώνης Καρακούσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το τρομαγμένο πέταγμα των νυχτερίδων πλήγωσε και μένα. Την Παρασκευή το απόγευμα διαγνώστηκα με κορωνοιο. Έκτοτε παραμένω αποκλεισμένος στο σπίτι, χωρίς συμπτώματα. Να είστε όλοι καλά».
Το τρομαγμένο πέταγμα των νυχτερίδων πλήγωσε και μένα. Την Παρασκευή το απόγευμα διαγνωστηκα με κορωνοιο. Έκτοτε παραμένω αποκλεισμένος στο σπίτι, χωρίς συμπτώματα. Να είστε όλοι καλά.
— Αντώνης Καρακούσης (@akarakousis) March 14, 2020
Από τον κορονοϊό νοσεί και η αρχισυντάκτρια του ελεύθερου ρεπορτάζ του Βήματος, Ελένη Βουλτσίδου, όπως έγραψε η ίδια στο Facebook.
Ευχόμαστε στους συναδέλφους περαστικά και γρήγορα πίσω στα καθήκοντά τους!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Υπέγραψε το διάταγμα για τους «αμοιβαίους δασμούς»
- Κυβερνητικές πηγές: Είναι αδιανόητο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αμφισβητεί τον θεσμό της Δικαιοσύνης
- Apple: Στις 19 Φεβρουαρίου έρχεται το νέο iPhone SE – Όσα σχεδιάζει η εταιρεία για το 2025
- Klarna: Διερευνά την επέκτασή της στην αγορά κρυπτονομισμάτων
![](https://www.mononews.gr/wp-content/themes/mononews2025/assets/icons/google-news-icon.png)