Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Νόαμ Τσόμσκι: Διαψεύδει η οικογένειά του την είδηση για τον θάνατό του

Νόαμ Τσόμσκι

Νόαμ Τσόμσκι

Στη διάψευση της είδησης περί θανάτου του διάσημου γλωσσολόγου Νόαμ Τσόμσκι, η οποία κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο το βράδυ της Τρίτης, προχώρησε η οικογένειά του.

Ξένοι δημοσιογράφοι που ήλθαν σε επικοινωνία με την οικογένειά του μετά από την αναπαραγωγή της είδησης, μεταξύ των οποίων ο Chris Looft, δημοσιογράφος του ABC, ενημέρωσαν μέσω ανάρτησης ότι ο  Τσόμσκι δεν είναι νεκρός.

Ο κ. Looft επικοινώνησε με τη σύζυγο του Νόαμ Τσόμσκι, Βαλέρια. «Οι αναφορές ότι ο Νόαμ Τσόμσκι πέθανε είναι ψευδείς, μου λέει η σύζυγός του Βαλέρια», γράφει ο δημοσιογράφος.

«Ο Τσόμσκι δεν έχει πεθάνει. Μόλις μίλησα με τη Βαλέρια, τη σύζυγό του», έγραψε από την πλευρά του ο Cauê Seigner Ameni, Βραζιλιάνος δημοσιογράφος.

«Ο Νόαμ Τσόμσκι είναι ζωντανός! Στις 3:41 μ.μ. σήμερα, 18 Ιουνίου 2024, η σύζυγός του, Βαλέρια, μου επιβεβαίωσε ότι η υγεία του Νόαμ Τσόμσκι βελτιώνεται. Οι φήμες για το θάνατό του είναι ψευδείς» ανήρτησε στο Χ ο Jose M. Santana, Επιστημονικός συνεργάτης του MIT.

Ο ίδιος ανήρτησε και το σχετικό screenshots από τη συνομιλία του με τη Βαλέρια Τσόμσκι στο WhatsApp.

Διαβάστε επίσης:

ΡΑΑΕΥ: Μικρότερη αμοιβή ΑΔΜΗΕ για τις διασυνδέσεις των ΑΠΕ… με το βλέμμα στα υπεράκτια

Η βόμβα Χατζηδάκη και η απόλυτη σαγήνη της

ΣΕΒ: Ολο το παρασκήνιο των εκλογών – Πώς «σάρωσε» ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, το κλίμα πριν και μετά τις κάλπες