ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο κ. Νικόλας Πατέρας παρέδωσε σήμερα τα πρώτα περιπολικά Suzuki Vitara Hybrid στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημήτριο Μάλλιο.
Τα 10 νέα περιπολικά αποτελούν μέρος των διαχρονικών δωρεών του κ.Πατέρα τα τελευταία 25 έτη προς την ΕΛ.ΑΣ, σε υλικοτεχνική υποδομή, εξοπλισμό και οικονομική συμπαράσταση στις οικογένειες αστυνομικών που έχασαν την ζωή τους ή τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.


Ο Υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καθώς και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ με επικεφαλής τον Αρχηγό κ. Δημήτριο Μάλλιο ευχαρίστησαν τον δωρητή για την συνεισφορά του στην συνέχιση του δύσκολου έργου που αποβλέπει στην πάταξη της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Διαβάστε επίσης
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων: Συνάντηση εργασίας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB)
Αυλαία στους ομίλους του Nations League με κρίσιμα παιχνίδια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος: Με τον αναπτυξιακό νόμο στηρίζουμε τις παραμεθόριες και τις πιο αδύναμες οικονομικά περιοχές
- Τριάδες για το Σαββατοκύριακο
- Κολομβία: Οι αρχές συνέλαβαν πρώην βαρόνο ναρκωτικών – Ήταν ιδρυτικό στέλεχος του καρτέλ ναρκωτικών του Εσκομπάρ
- Προσέγγισαν τα 2,5 δισ. δολάρια τα κέρδη των εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών των Ελλήνων εφοπλιστών
