ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας όπου ένας 55χρονος Γερμανός έχασε την ζωή του, πηδώντας από παράθυρο του 2ου ορόφου.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ χθες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ειδοποιήθηκε το κέντρο άμεσης δράσης για ένα μεθυσμένο άτομο, που βρισκόταν σε παρκινγκ αυτοκινήτων στην Ομόνοια.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που εντόπισαν τον 55χρονο και τον μετέφεραν στο ΑΤ Ομόνοιας για προστατευτική φύλαξη.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο Γερμανός κατά την παραμονή του εκεί πήδηξε από παράθυρο του 2ου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Ο 55χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» εν ζωή με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά κατέληξε λίγο αργότερα.
Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε χώρο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο
Σαρμάς: «Τάχιστα οι αναγκαίες ενέργειες ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαηλίδου: Εντάχθηκαν επιπλέον 500 άτομα με αναπηρία στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός»
- Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Συμφωνία συνεργασίας δώδεκα σημείων με τον ΕΛΓΑ
- Βρετανία: Μητρώο «ξένων επιρροών» από το καλοκαίρι – Στο υψηλότερο επίπεδο του η Ρωσία
- Illycaffe: Θα αυξήσει τις τιμές του καφέ, λόγω των δασμών του Τραμπ
