• Κοινωνία

    Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.-Α/Κ Καλυφτάκη

    • NewsRoom
    Νέα Οδός

    Νέα Οδός


    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

    Ειδικότερα, από αύριο Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 21:00 έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 06:00, από το 19,85ο χλμ. έως και το 21ο χλμ., θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

    Ταυτόχρονα:

    • Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη στο 20,06ο χλμ. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν από τον συγκεκριμένο κόμβο με κατεύθυνση προς τη Λαμία, θα οδηγούνται μέσω του παράπλευρου δικτύου και του αυτοκινητοδρόμου και με χρήση κατάλληλης σήμανσης, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Πύρνας (18,77ο χλμ.).
    • Κλειστός θα παραμείνει ο ισόπεδος κόμβος Κηφισιάς, στο 20,68ο χλμ. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν από τον συγκεκριμένο κόμβο θα οδηγούνται μέσω του Α/Κ Καλυφτάκη (20,06ο χλμ.) και του παράπλευρου δικτύου προς την Κυκλική Πλατεία Ελαιών. Παράλληλα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν από τον συγκεκριμένο κόμβο με κατεύθυνση προς τη Λαμία, θα οδηγούνται μέσω του παράπλευρου δικτύου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Βαρυμπόμπης στο 23, 2ο χλμ.

     

    Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται ως εξής: Τετάρτη 16/10 από τις 21:00 έως τις 06:00 και Πέμπτη 17/10 από τις 22:00-06:00.
    Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

    Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

    Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

    Διαβάστε επίσης:

    Μικάτι(Λίβανος): Έχουμε εγγυήσεις από την Ουάσινγκτον πως το Ισραήλ θα μειώσει τη χτυπήματα στη Βηρυτό

    Χαμόγελο του Παιδιού: Κατέγραψε σχεδόν 700 περιστατικά αυτοχειρίας μέσα σε 1,5 χρόνο

    Pfizer: «Εμφύλιος» στη φαρμακοβιομηχανία με τον Μπουρλά στο στόχαστρο ακτιβιστών



    ΣΧΟΛΙΑ