Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίζονται και οι 30 χούλιγκαν που απολογήθηκαν για τον φόνο του Μιχάλη

nea-filadelfeia-aek

Οι συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που προκάλεσαν το θάνατο του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, οδηγούνται από τη ΓΑΔΑ στον εισαγγελέα (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ξεκίνησαν οι προφυλακίσεις των χούλιγκαν για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έπεσε νεκρός ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, μετά τις απολογίες τους.

Και οι 30, που οδηγήθηκαν την Παρασκευή στην Ευελπίδων, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Στη φυλακή οδηγήθηκαν 28 Κροάτες κατηγορούμενοι, ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής και ένας 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας.

Κοινή γραμμή των κατηγορουμένων, που τους αποδίδονται βαρύτατα αδικήματα, είναι ότι αρνούνται τη συμμετοχή στα επεισόδια, υποστηρίζοντας ότι βρίσκονταν τυχαία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Κροάτες κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, ενώ φαίνεται να ισχυρίστηκαν ότι δεν πήγαν στο σημείο με πρόθεση να επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά μόνο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους. Ο 22χρονος κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής υποστήριξε πως εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και πως τη Δευτέρα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά, ενώ ο 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είπε πως βρισκόταν στην περιοχή καθώς είχε ραντεβού με πρόσωπο από το οποίο θα αγόραζε μοτοσυκλέτα. Ισχυρίστηκε επίσης πως βρέθηκε στο σημείο όταν άκουσε την φασαρία από περιέργεια.

Διαβάστε επίσης

Εύβοια: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Κάρυστο

Υπ. Πολιτικής Προστασίας: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρώτη αρωγή για τους πυρόπληκτους

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι ο Έλληνας, ο Αλβανός και 10 Κροάτες οπαδοί