Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Νέα Φιλαδέλφεια: Ακόμα δέκα Κροάτες ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Ένα κασκόλ της ΑΕΚ, λουλούδια και κεριά που σχηματίζουν το γράμμα Μ υποδεικνύουν το σημείο όπου ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb και Έλληνες οπαδοί-συνεργοί τους επιτέθηκαν εναντίον οπαδών της ΑΕΚ, δίπλα στο γήπεδο της ομάδας τους στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ένα κασκόλ της ΑΕΚ, λουλούδια και κεριά που σχηματίζουν το γράμμα Μ υποδεικνύουν το σημείο όπου ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb και Έλληνες οπαδοί-συνεργοί τους επιτέθηκαν εναντίον οπαδών της ΑΕΚ, δίπλα στο γήπεδο της ομάδας τους στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ελεύθεροι είναι από σήμερα ακόμα 10 Κροάτες κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου τον περασμένο Αύγουστο έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης.

Οι αρμόδιοι ανακριτές έκαναν δεκτές και αυτές τις αιτήσεις αποφυλάκισης. Έτσι πλέον από τους 105 προφυλακισμένους, οι πρώτοι 40 έχουν αποφυλακιστεί.

Στις σημερινές ανακριτικές διατάξεις αποφυλάκισης, στους 10 επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα για να την παρακολούθηση αγώνων και της εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατατεθεί περισσότερες από 90 αιτήσεις αποφυλάκισης. Όσες εκκρεμούν, θα κριθούν τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία: Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της Super League για δύο μήνες

Ρέντη: Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε ο 18χρονος

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 18χρονου: «Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κρεμάσουμε;»