ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθεροι είναι από σήμερα ακόμα 10 Κροάτες κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου τον περασμένο Αύγουστο έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης.
Οι αρμόδιοι ανακριτές έκαναν δεκτές και αυτές τις αιτήσεις αποφυλάκισης. Έτσι πλέον από τους 105 προφυλακισμένους, οι πρώτοι 40 έχουν αποφυλακιστεί.
Στις σημερινές ανακριτικές διατάξεις αποφυλάκισης, στους 10 επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα για να την παρακολούθηση αγώνων και της εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατατεθεί περισσότερες από 90 αιτήσεις αποφυλάκισης. Όσες εκκρεμούν, θα κριθούν τις επόμενες ημέρες.
Διαβάστε επίσης:
Ρέντη: Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε ο 18χρονος
Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 18χρονου: «Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κρεμάσουμε;»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Ανοδικό ξέσπασμα με άλμα άνω του 2% για τον S&P 500
- Κύπρος: Σάλος από φωτογραφία μαθητών που χαιρετούν ναζιστικά- Έρευνα διέταξε το Υπουργείο Παιδείας
- Ανάλυση Economist: Ερντογάν και Νετανιάχου γίνονται θανάσιμοι εχθροί στη Συρία
- Πλαστικά Θράκης: Πώς αυξάνουν την απόδοση των φωτοβολταϊκών – Τι παρουσίασαν στο Renewable EnergyTech
