Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Ν. Χαρδαλιάς στη συνάντηση με τον Γ. Μώραλη: «Βελτιώνουμε μέρα με τη μέρα την καθημερινότητα των πολιτών του Πειραιά»

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς

Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Πειραιά για την υλοποίηση έργων και δράσεων προς αυτήν την κατεύθυνση, διερευνήθηκαν στη συνάντηση του περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά με τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας, συμμετείχε η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου και υπηρεσιακά στελέχη.

«Με τον Γιάννη Μώραλη μοιραζόμαστε μια κοινή αυτοδιοικητική κουλτούρα, που μας βοηθά στο έργο μας για την κοινωνία» δήλωσε ο περιφερειάρχης, υπογραμμίζοντας ότι μέσα από τη συστηματική και αποδοτική συνεργασία «βελτιώνουμε μέρα με τη μέρα την καθημερινότητα των πολιτών του Πειραιά».

Ο κ. Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι η Περιφέρεια έχει ήδη προχωρήσει σε έναν εξορθολογισμό, όσον αφορά στην υλοποίηση προγραμμάτων για τον Δήμο Πειραιά. Πρόσθεσε ότι έχουν ιεραρχηθεί όλα τα απαραίτητα έργα και πως θα υλοποιηθούν μέσα από «έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη», με αυστηρά χρονοδιαγράμματα. «Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι με τον δήμαρχο, να πούμε συγκεκριμένα πράγματα. Γιατί σημασία δεν έχει τι λέμε, αλλά τι κάνουμε, ώστε κάθε πολίτης, σε κάθε γωνιά του Πειραιά, να μπορεί να δει την προσπάθεια που κάνουμε για την καθημερινότητά του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς, ευχαριστώντας την κ. Αντωνάκου για τη συνδρομή της σε αυτόν τον στόχο.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσες και παραγωγικές» τις συναντήσεις με τον περιφερειάρχη, σημειώνοντας «Συζητήσαμε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που αφορούν στην πόλη μας μαζί με την αντιπεριφερειάρχη και οι διαπιστώσεις μας ήταν κοινές. Ο περιφερειάρχης είναι παραδοσιακά αυτοδιοικητικός και έχει γνώση των θεμάτων σε βάθος, όπως και η κ. Αντωνάκου.

Σκοπός μας είναι να προχωρήσουμε σε σημαντικές ενέργειες, οι οποίες θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών, που είναι η κύρια ευθύνη μας».

Διαβάστε επίσης

Παυσανίας Παπαγεωργίου: «Μας προβληματίζει η δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ»

Τάκης Θεοδωρικάκος: Nέο πακέτο ενίσχυσης για επιχειρηματίες που επλήγησαν από τις θεομηνίες και είχαν εξαιρεθεί

Μενδώνη: Τι απαντά για την απουσία ασθενοφόρου στο Ηρώδειο κατά το εγκεφαλικό επεισόδιο της Μαρινέλλας