• Κοινωνία

    Μύκονος: Έφοδος σε ψαροταβέρνα στον Άγιο Στέφανο – 10 συλλήψεις

    • NewsRoom
    Μύκονος


    Νέα έφοδο πραγματοποίησαν οι εισαγγελικές Αρχές στην Μύκονο, καθώς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις κατά των αυθαιρέτων κτισμάτων.

    Η τελευταία παρέμβαση του Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου, μαζί με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Μύκονο,  για πολεοδομικές παραβάσεις έγινε σε διάσημη ψαροταβέρνα στην παραλία Άγιο Στέφανο.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στη γνωστή ψαροταβέρνα «Ο Πέτρος», που επρόκειτο να ανοίξει αρχές Ιουλίου, έπειτα από καταγγελία αντιδημάρχου της Μυκόνου για αυθαίρετη κατασκευή.

    Συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα, μεταξύ των οποίων και δυο μηχανικοί που επέβλεπαν τις εργασίες προέκτασης στο ακίνητο. Μετά τη σύλληψη τους θα περάσουν τη διαδικασία του Αυτοφώρου στη Σύρο.

    Η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου είχε ενημερώσει την Πολεοδομία της Σύρου για πιθανή αυθαίρετη κατασκευή στο εν λόγω ακίνητο στις 20/5/2023, ζητώντας να γίνει αυτοψία αφού όμως είχε προηγηθεί τηλεφωνική καταγγελία του αντιδημάρχου Μυκόνου, κ. Βαμβακούρη σχετικά με τις παράνομες οικοδομικές εργασίες στην επιχείρηση.

    Όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης πήγαν στο σημείο έπιασαν επ´ αυτόφωρο πέντε εργαζόμενους. Το πρώτο πολεοδομικό αδίκημα αφορούσε τη κατασκευή πέργκολας 200 τ.μ. και ύψους 4 μέτρων, καθώς και εσωτερικές διαρρυθμίσεις.

    Ο μηχανικός του έργου έδειξε στους αστυνομικούς μια άδεια μικρής κλίμακας.  Η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας ζήτησε τη συνδρομή της πολεοδομίας και όταν οι άνδρες της πολεοδομίας έκαναν έφοδο στο ακίνητο οι Αρχές συνέλαβαν όλους όσοι βρίσκονταν εκεί.

    Διαβάστε επίσης

    Αποκλειστικό – Μύκονος: Έφοδος και συλλήψεις σε gourmet ψαροταβέρνα- Οι παρανομίες που εντόπισε ο εισαγγελέας σε 19 φωτογραφίες

    Μύκονος: Άνοιξε το θρυλικό Sea Satin – Το δεύτερο επεισόδιο στη «μάχη των ανεμόμυλων» Nammos Vs Principote

    FAZ – Μύκονος: Μαφιόζικες συμμορίες, ναρκωτικά, πορνεία

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ