Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bons Vivants

Μια μεγάλη παναθηναϊκή βραδιά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ο Πρόεδρος της FIBA Σεiχης Saoud Ali Al-Thani με την κυρία Δέσποινα Γιαννακοπούλου

Ο Πρόεδρος της FIBA Σεiχης Saoud Ali Al-Thani με την κυρία Δέσποινα Γιαννακοπούλου

Ήταν μια μεγάλη παναθηναϊκή βραδιά το Σάββατο στο Καλλιμάρμαρο και μπορεί να έλειπε (λόγω τιμωρίας) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήταν όμως εκεί πάνω από 35.000 φίλαθλοι για να τιμήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Το 6ο τουρνουά προς τιμήν του έγινε στο Παναθηναϊκό Στάδιο και η συγκίνηση ήταν έκδηλη στον επιβλητικό χώρο.

Στον αγωνιστικό χώρο είχε τοποθετηθεί η καρέκλα του Παύλου Γιαννακόπουλου, δημιουργού της Βιανέξ, αλλά και της μεγάλης ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με ένα τεράστιο μπουκέτο λουλουδιών για να τιμηθεί ο μεγάλος Πρόεδρος.

Η κυρία Δέσποινα Γιαννακοπούλου ήταν εκεί μαζί με την Ιωάννα και τα παιδιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μοιράστηκε τις εξέδρες μαζί με τους καλεσμένους της.

Κάθισε δίπλα της ο Πρόεδρος της F.I.B.A. o Sheikh Saoud Ali  Al Thani, ο Πρόεδρος της Euroleague Ντέγιαν Μποντιρόγκα, οι παλαίμαχοι παίκτες του μπάσκετ Δ. Διαμαντίδης, Κ. Τσαρτσαρής, αλλά και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο ποδοσφαιριστής Κρ. Βαζέχα, ο Μίμης Δομάζος, που συνοδευόταν από τη μια από τις κόρες του με την Βίκυ Μοσχολιού, ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ήταν βέβαια καλεσμένοι και πολλοί υπουργοί αλλά και ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Αποθέωση για την ομάδα μπάσκετ, τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ στο διάλειμμα μεταξύ των δύο αγώνων ο Θανάσης Βασιλόπουλος έπαιξε κλαρίνο με την μπάντα του και αποθεώθηκε.

Ανεπανάληπτη ήταν η ατμόσφαιρα όταν εμφανίσθηκαν ο Αταμάν και ο Ομπράντοβις ενώ τα τραγούδια των οπαδών έσκιζαν τον ουρανό της Αθήνας δίνοντας τον τόνο και ‘ντύνοντας’ την μοναδική αυτή βραδιά.

Η μεγάλη οθόνη παρουσιάζει βίντεο με την πορεία του Παύλου Γιαννακόπουλου
Ιωάννα και Δέσποινα Γιαννακοπούλου
Η Μαρίνα Βερνίκου με την κυρία Έφη Μαροσούλη
Ο Πρόεδρος της Euroleague, Dejan Bodiroga, με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Βασίλη Παρθενόπουλο
Ο κ. Αλέξανδρος Τσατσαρώνης και η σύζυγός του, κ. Ζανέτ Καλατζάκου Τσατσαρωνη, με τον γιο τους
Η κυρία Ειρήνη Βασιλοπούλου Μαντζαβελάκη, συγκινημένη λόγω και της ιστορικής της σχέσης με τον Παναθηναϊκό, μαζι με την εγγονή της, Ιζομπέλ Βασιλοπούλου και τον γιο της, Πάνο Βασιλόπουλο

Διαβάστε επίσης:

Πρόεδρος του ΣΑΦΕΕ και για την επόμενη διετία ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Βρέθηκε ο γάτος του, Φρι – «Χτυπημένος και ταλαιπωρημένος»

Η αξέχαστη βραδιά μνήμης για τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μία εκδήλωση για τη Μαρία Κάλλας και η επιτυχία του 15ου Ναυτιλιακού Συνέδριου Ύδρας