ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλες καταστροφές σημειώθηκαν πριν από λίγο από αναρχικούς στην Βουκουρεστίου. Έσπασαν μαγαζιά της Prada, της Eurobank, του Louis Vuitton και της Tod’s.
Οι αναρχικοί πέταξαν τρικάκια υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, που έγραφαν το εξής μήνυμα: «Η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα ενάντια στην κρατική και καπιταλιστική τρομοκρατία».
Την ώρα της επίθεσης τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά με αποτέλεσμα πολλοί από τους πολίτες να πανικοβληθούν. Αυτή την στιγμή επικρατεί εκνευρισμός μεταξύ των καταστηματαρχών που είδαν τις περιουσίες τους να υφίστανται μεγάλες ζημιές.
Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες και τα video
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Protergia Powergiving: 111 νέοι τυχεροί νικητές αναδείχθηκαν από την 4η κλήρωση
- Πλήγμα για την Pfizer: Ανατροπή στα σχέδια της για το χάπι-αντίπαλο του Ozempic
- Μητσοτάκης προς Γάλλο ΥΠΑΜ: Το σχέδιο ReArm, στέρεη βάση για την στρατηγική αυτονομία της Ε.Ε. – Και για 4η φρεγάτα Belharra η Ελλάδα
- Four Seasons Astir Palace Hotel Athens: Ανοιξιάτικα Αρώματα και Γεύσεις
