ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απόφαση να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα από το δήμο Δρόπολης, στον οποίο ανήκει το χωριό Βουλιαράτες έλαβε η διοίκηση του δήμου, έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση. Η απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ κατά τη συνεδρίαση τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 35χρονου.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, την οποία παρέλαβε τα ξημερώματα η οικογένειά του, θα μεταφερθεί στο σπίτι της οικογένειας στις 4 το απόγευμα τοπική ώρα (5 μμ ώρα Ελλάδας).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παραδόθηκε στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα η σορός του-Την Πέμπτη η κηδεία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκαλεί ο Νίκος Φίλης: Αυτόκλητος σωτήρας ο Κατσίφας, εκεί είναι Νότια Αλβανία οχι Βόρεια Ήπειρος! (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιερώνυμος: «Θαυμάζουμε τον Έλληνα Κωνσταντίνο Κατσίφα, πρέπει να μας απασχολεί η Ελλάδα ως έθνος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Road show στις ΗΠΑ για επενδυτές – Τα τρία δυνατά χαρτιά του Πιερρακάκη
- Τατιάνα Βουρέκα – Πεταλά: H εγγονή του εφοπλιστή Καρρά που τιμά την ελληνική σημαία
- Το σχέδιο για τις συνεταιριστικές τράπεζες Ηπείρου, Χανίων, Θεσσαλίας, Καρδίτσας – Τι λέει στο mononews o Γιάννης Στουρνάρας
- Σοφία Γιαννικοπούλου: Η πρώην κυρία Κούστα που κατορθώνει πάντα να εντυπωσιάζει
