ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φορώντας φανέλες διάφορων ελληνικών ομάδων, μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Νυρεμβέργης και εκπαιδευτικοί των ελληνικών σχολείων στη γερμανική πόλη, δίνουν το «παρών» στην καμπάνια της δομής «Εις το όνομα του Άλκη», βάζοντας έτσι και αυτοί το δικό τους λιθαράκι για την αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της δομής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «τα παιδιά και οι δάσκαλοι φόρεσαν φανέλες ελληνικών ομάδων και φωτογραφήθηκαν στέλνοντας μήνυμα υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης και της ευγενούς άμιλλας».
Όπως υπογραμμίζει στην ανάρτησή της η δομή, «μέλη από όλον κόσμο, μας στέλνετε καθημερινά τις φωτογραφίες σας και σας ευχαριστούμε για αυτό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δορυφόρο Μονάχου που στηρίζει τις δράσεις της δομής και μας κοινοποίησε τις φωτογραφίες».
Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:
Βέροια: Μνημόσυνο τελέστηκε για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφη Κουτσουρέλη: Μήνυμα ανατροπής της διοίκησης του ΣΕΠΕ – «Γιώτα Παπαρίδου, φύγε»
- Μαρία και Αννα Αγγελικούση, Λιβανός, Λάτσης, Μαρτίνος, Προκοπίου, Οικονόμου αμφισβητούν αποφάσεις του ΙΜΟ
- «Ρελάνς» της κυβέρνησης για την υπόθεση των Τεμπών
- Γιατί ο Νίκος Δένδιας «στοχεύει» στη Μέση Ανατολή – Τα 14 ταξίδια και η στρατιωτική διπλωματία
