• Κοινωνία

    Μαγνησία: Τατουάζ επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε στο Πτελεό ανήκει στον 49χρονο Γιάννη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο

    • NewsRoom


    Το πτώμα ενός άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του Πτελεού Μαγνησίας.

    Το πτώμα φαίνεται πως ανήκει σε ένα 49χρονο άνδρα ο οποίος εξαφανίστηκε από τον περασμένο Απρίλιο. Σύμφωνα με το gegonota.news πρόκειται για τον Γιάννη Καραμπάτση και η ταυτοποίησή το έγινε από ένα τατουάζ.

    Η ιατροδικαστική εξέταση θα διενεργηθεί τη Δευτέρα

    Η εύρεση της σορού έγινε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι από πολίτη που περνούσε τυχαία από την περιοχή και ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο σημείο μετέβησαν δύο ιατροδικαστές.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Ντούγκας δήλωσε στα gegonota.news ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας και η οικογένεια του 49χρονου καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει έστω και ανώνυμα στην αστυνομία. “Η σορός ανήκει στον δικό μας άνθρωπο και αυτό είναι πλέον επιβεβαιωμένο από τατουαζ στην πλάτη” είπε.

    Οταν εξαφανίστηκε ο Γιάννης Καραμπάτσης το μπουφάν του και άλλα προσωπικά του αντικείμενα εντοπίστηκαν σε ένα ελαιοτριβείο της περιοχής. Δίπλα στο ελαιοτριβείο είναι το ρέμα που βρέθηκε σήμερα η σορός ενός άντρα σε σήψη. Η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της κ. Ντούγκα υποστηρίζει πως όλα τα στοιχεία έδειχναν πως το μυστικό της εξαφάνισης του 49χρονου από τον περασμένο Απρίλιο, ήταν κρυμμένο στον Πτελεό. Η οικογένεια θέλει να ερευνηθεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θα περιμένει τις απαντήσεις του ιατροδικαστή.

    Διαβάστε επίσης

    Φωτιά σε βιομηχανία στην Κόρινθο – Μήνυμα του 112

    Αξιωματικοί ΕΛ.ΑΣ. κατά Νίκου Παππά: «Η ισχνή μειοψηφία των εμμονικών μας εξυβρίζει»

    Γλυκά Νερά: Συνελήφθη 80χρονος που κατηγορείται για την πρόκληση από πρόθεση τεσσάρων πυρκαγιών



    ΣΧΟΛΙΑ