ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για περιπτώσεις βιασμού ανήλικων κοριτσιών και αυτήν τη φορά ήρθε να προστεθεί μία καταγγελία από 17χρονη στη Λιβαδειά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ήδη, συνελήφθησαν δύο άνδρες, 23 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό της 17χρονης. Μάλιστα, η σύλληψή τους έγινε χθες το βράδυ στο Κερατσίνι.
Σύμφωνα με καταγγελίες στην αστυνομία, την περασμένη Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, η 17χρονη επικοινώνησε με τον 23χρονο και έκλεισε ραντεβού μαζί του, όμως στη Λιβαδειά δεν πήγε μόνος του αλλά μαζί με τον 26χρονο.
Η 17χρονη έχει καταθέσει ότι επιχείρησε να φύγει χωρίς όμως να το κατορθώσει, καθώς την έβαλαν με βίαιο τρόπο στο αυτοκίνητό τους, την οδήγησαν σε ένα χωράφι στην ευρύτερη περιοχή όπου τη βίασαν.
Εν τω μεταξύ, από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών η αστυνομία εντόπισε τα δύο άτομα στην περιοχή του Κερατσινίου και τα συνέλαβε αφού προηγουμένως είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια της Λιβαδειάς.
Η αστυνομία αναμένεται να οδηγήσει τους συλληφθέντες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς ενώ ταυτόχρονα ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς υποθέσεις.
Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί που κατήγγειλε για βιασμό 19χρονη στο Α.Τ. Ομόνοιας
Μήνυμα του 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία το επόμενο 24ωρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεργασία Global Chartering (Λιβανός) και Sekavin (Βαρδινογιάννης) στα ναυτιλιακά καύσιμα
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Αίνος στη Γυναίκα» με μια συγκινητική ανάρτηση – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της
- Πέτρος Δούκας: Επανεκλέγει στη θέση του Προέδρου του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ICC Hellas)
- Θρήνος στο Λουξεμβούργο: Πέθανε στα 22 του χρόνια ο Πρίγκιπας Φρειδερίκος
