Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Λιμεναρχείο Βόλου: Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η κολύμβηση

Κολύμπι μετά από πλαστική επέμβαση: Τι να προσέξετε ιδιαίτερα και πότε επιτρέπεται

Απογορεύεται το κολύμπι στις περιοχές του παραλιακού μετώπου του Παγασητικού Κόλπου και συγκεκριμένα Ανατολικά από την Παραλία Αγριάς έως και την Ακτή Αγ. Γεωργίου Κυνηγών, λόγω του έκτακτου φαινομένου παρουσίας νεκρών ψαριών, προχώρησε το Λιμενικό Βόλου.

Μάλιστα, ανακοινώθηκαν και κυρώσεις σε τυχόν παραβάτες.

Αναλυτικά , σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Οι ανωτέρω περιοχές σημαίνονται, με μέριμνα του Δήμου Βόλου και του Οργανισμού Λιμένος Βόλου για τις περιοχές αρμοδιότητάς τους, κατόπιν υποδείξεως της Λιμενικής Αρχής.

Η ανωτέρω απαγόρευση ισχύει μέχρι την ενημέρωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου από την αρμόδια Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας για την εργαστηριακά επιβεβαιωμένη καταλληλότητα των υδάτων.

Οι παραβάτες της παρούσας, υπόκεινται στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, που κυρώθηκε με το άρθρο μόνον του Ν.Δ. 187/1973 «Περί Κώδικος Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου» (Α’ 261), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο ΑΕΠ: Ρεκόρ συνεισφοράς κατά $11 τρισ. από την ταξιδιωτική βιομηχανία το 2024

«Ανάσα» για τους αγρότες: Μηδενίζεται ο συντελεστής για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης πετρελαίου από το 2025

Θεοδωρικάκος: Έρχεται χρηματοδότηση 170 εκατ. ευρώ για στρατηγικές ιδιωτικές επενδύσεις στη βιομηχανία