Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Λασίθι: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άγιο Νικόλαο με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο στον Πειραιά

Η στιγμή που ο 36χρονος πνίγεται

Η στιγμή που ο 36χρονος πνίγεται

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του αδικοχαμένου 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο Λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιούν στον τόπο καταγωγής του στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης, συντοπίτες του και μέλη συλλόγων και συλλογικοτήτων που όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους «δε θα αφήσουμε να ξεχαστούν οι φριχτές εικόνες της δολοφονίας του 36χρονου συντοπίτη μας Αντώνη Καρυώτη, από τον καταπέλτη του πλοίου “Blue Horizon” ώστε να μην επαναληφθεί αυτή η ρατσιστική κτηνωδία» και πως «το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί! Ήταν ακόμα ένα έγκλημα που γέμισε οργή. Είτε με τα κέρδη τους είτε με τη ζωή».

Στο κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση, στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου, ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου που με συνθήματα και πανό στα χέρια, καταδίκασαν όπως τόνισαν «το έγκλημα που κόστισε τη ζωή στον 36χρονο Αντώνη» σημειώνοντας ότι απαιτούν να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη.

Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν και πορεία μέχρι και τη Λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Το κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο οποίο ανταποκρίθηκαν σωματεία, φορείς αλλά και πολίτες του Αγίου Νικολάου, έκαναν ο Σύλλογος εργαζόμενων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, η Ομάδα Γυναικών Αγίου Νικολάου (μέλος της ΟΓΕ), το Συνδικάτο Εργαζόμενων Επισιτισμού – Τουρισμού «ΤΑΛΩΣ» και ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λασιθίου.

Διαβάστε επίσης:

Παραολυμπιακοί: Χρυσό μετάλλιο για τον Νάσο Γκαβέλα

Έσβησαν από δυνάμεις οι ευρωαγορές – Βουτιά σχεδόν 1% για τον CAC 40 στη Γαλλία

Τραμπ: Ανακοίνωσε ότι αν επανεκλεγεί θα συγκροτήσει μια επιτροπή αποτελεσματικότητας κυβερνητικού έργου με επικεφαλής τον Μασκ