• Κοινωνία

    Λασίθι: Παραδόθηκε ο άνδρας που σκότωσε τον μπατζανάκη του με μπαλωθιές μετά απο κατανάλωση αλκοόλ

    Ελληνική Αστυνομία


    Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές του Λασιθίου αργά το βράδυ της Τετάρτης ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του 36χρονου μπατζανάκη του, στη διάρκεια γλεντιού σε κουρές, στο Οροπέδιο Καθαρού.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας – βρίσκεται σε κατάσταση σοκ  και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το μοιραίο πιστόλι όταν αντιλήφθηκε την τραγωδία, σε σημείο που δεν θυμάται ακριβώς.

    Παρόλο που οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μιλούσαν για δίκαννο κυνηγετικό όπλο, κάτι που είχε προκαλέσει εντύπωση η πλευρά του δράστη μιλά για πιστόλι.

    Το χρονικό της τραγωδίας

    Όλα ξεκίνησαν  σε συγκέντρωση για κουρές στην περιοχή του Καθαρού. Η παρέα, μεταξύ των οποίων και οι δύο άνδρες, φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλωθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου από το όπλο που κρατούσε ο μπατζανάκης του.

    Ο 36χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από την περιοχή της Κριτσάς και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αργά το απόγευμα, ωστόσο ήταν αργά καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Καταιγίδες και κεραυνοί έως αργά το απόγευμα και στην Αττική

    Άδωνις: Σε ποιους ιδιώτες γιατρούς έρχεται «καμπάνα» – Τι σκέφτεται να κάνει ο Υπουργός

    Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Αμυγδαλιά Λάρισας



    ΣΧΟΛΙΑ