Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Λαμία: Συνταξιούχος αστυνομικός ξυλοκόπησε τον πατέρα του

Αυξάνονται οι περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας

Αυξάνονται οι περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας

Ένα πολύ σκληρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα έναν 89χρονο και θύτη τον 60χρονο γιο του, μέσα στο σπίτι που μένουν μαζί και οι δύο,  καταγγέλθηκε στη Λαμία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία έγινε από τον ίδιο τον 89χρονο, το πρωί του Σαββάτου και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός γρονθοκόπησε τον πατέρα του στο πρόσωπο, την μύτη και το στόμα, στη συνέχεια τον κουτούλησε και όταν εκείνος έπεσε στο έδαφος, τον πάτησε με το πδι του στο στήθος.

Στο σημείο έφτασε, μετά από σχετική ειδοποίηση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 89χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, εκεί που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ του χορηγήθηκε παραγγελία για εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Ο ίδιος δεν επιθυμούσε να φιλοξενηθεί σε διαθέσιμο ασφαλή χώρο διαμονής, ούτε συγκατατέθηκε στην εγκατάσταση της εφαρμογής «Panic Button».

Διαβάστε επίσης:

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών για την ερχόμενη εβδομάδα – Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Προβλήματα στην έκδοση επικουρικών συντάξεων – Σε εκκρεμότητα 43.000 αιτήσεις

ΧΥΤΑ Φυλής – εργατικό δυστύχημα: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου