ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλείνει για δύο ημέρες το τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος.
Ειδικότερα, κλειστός θα είναι ο δρόμος από τον κόμβο Ταυρωνίτη μέχρι και τον κόμβο Κολυμβαρίου. Όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, το συγκεκριμένο οδικό τμήμα κλείνει από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 7 το πρωί, έως και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 7 το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων που θα κινούνται στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, θα εκτρέπεται και θα διεξάγεται από τους κόμβους εξόδου Ταυρωνίτη και Κολυμβαρίου, με κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων- Κισσάμου.
Διαβάστε επίσης:
Αλλάζουν από Δευτέρα τα όρια επιβατών – Τι θα ισχύει για ΙΧ, ταξί και φορτηγά
Κακοκαιρία: Ισχυρή σύσταση της Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή μη αναγκαίων μετακινήσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Road show στις ΗΠΑ για επενδυτές – Τα τρία δυνατά χαρτιά του Πιερρακάκη
- Τατιάνα Βουρέκα – Πεταλά: H εγγονή του εφοπλιστή Καρρά που τιμά την ελληνική σημαία
- Το σχέδιο για τις συνεταιριστικές τράπεζες Ηπείρου, Χανίων, Θεσσαλίας, Καρδίτσας – Τι λέει στο mononews o Γιάννης Στουρνάρας
- Σοφία Γιαννικοπούλου: Η πρώην κυρία Κούστα που κατορθώνει πάντα να εντυπωσιάζει
