• Κοινωνία

    Κρανίδι Αργολίδας: Σε εξέλιξη πυρκαγιά – Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από τη Δάρδιζα Ερμιονίδας

    Πυροσβεστικό Σώμα


    Συνεχώς νέες ενάρξεις πυρκαγιών αντιμετωπίζουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής τις τελευταίες ώρες, όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Βαθρακογιάννης σε ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε.

    Όπως επισήμανε “τις τελευταίες ώρες έχουμε διαρκώς νέες ενάρξεις. Σχεδόν κάθε δέκα λεπτά ξεσπάει και μία νέα πυρκαγιά. Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα σε πρώτο στάδιο” και προσέθεσε ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη ημέρα σήμερα με πολλές ενάρξεις πυρκαγιών σε πολλές περιοχές της επικράτειας.

    Ο κ. Βαθρακογιάννης ανέφερε ότι σε εξέλιξη είναι ακόμα μία επικίνδυνη πυρκαγιά στο Κρανίδι Αργολίδας, στην οποία όπως είπε, επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις ενώ πριν από λίγο εκδόθηκε μήνυμα από το 112 προκειμένου να απομακρυνθούν οι κάτοικοι από την περιοχή της Δάρδιζας Ερμιονίδας. Ειδικότερα το μήνυμα του 112 αναφέρει: “Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Δάρδιζα απομακρυνθείτε προς Θερμησία και Πετροθάλασσα Ερμιόνης. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών “.

    “Εφιστούμε την προσοχή όλων γιατί οι πυρκαγιές λαμβάνουν γρήγορα διαστάσεις και γίνονται επικίνδυνες”, υπογράμμισε ο κ. Βαθρακογιάννης.

    Διαβάστε επίσης:

    Πώς μπορείτε να αποτρέψετε τις ρυτίδες κατά τη διάρκεια της νύχτας;

    Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο 41χρονος που παρέσυρε την εν διαστάσει σύζυγό του με αυτοκίνητο

    Θεσσαλονίκη: Επί ποδός η Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά στον Προφήτη



    ΣΧΟΛΙΑ