Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κοζάνη: Διασωληνωμένος 53χρονος στο ΑΧΕΠΑ λόγω κορονοϊού – Σε καραντίνα 32 άτομα

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ένας 53χρονος άνδρας από τη Σιάτιστα Κοζάνης, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Ο 53χρονος νοσηλεύεται σύμφωνα διασωληνωμένος στο νοσοκομείο με συμπτώματα αναπνευστικής ανεπάρκειας και πνευμονίας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο 53χρονος, ο οποίος φέρεται να εργάζεται ως υπάλληλος στο νοσοκομείο Καστοριάς, μετέβη μόνος του τη Δευτέρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο.

Λόγω αυτού του περιστατικού, έχουν τεθεί σε καραντίνα περίπου 15 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καστοριάς, με εντολή του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), όπως και επίσης ακόμη 17 άτομα που εργάζονται στο Νοσοκομείο Κοζάνης. Πρόκειται για γιατρούς, νοσηλευτές της Παθολογικής, των ΤΕΠ, τραυματιοφορείς καθώς και εργαζόμενοι στα Εργαστήρια.

Σημειώνεται ότι ο ασθενής είναι το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία, ενώ δεν φέρεται να είχε ταξιδέψει στη βόρεια Ιταλία.