ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κοσμοσυρροή παρατηρείται από το πρωί του Σαββάτου στον εμπορικό δρόμο της Ερμού, καθώς Αθηναίοι κατέκλεισαν τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας για τα ψώνια της περιόδου των χειμερινών εκπτώσεων.
Οι ουρές έξω από τα καταστήματα, στα οποία επιτρέπεται μόνο ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. μεγαλώνουν καθώς περνά η ώρα ενώ η ΕΛΑΣ και η δημοτική αστυνομία πραγματοποιούν μερικούς ελέγχους και κάνουν συστάσεις για να τηρούνται οι αποστάσεις, χωρίς ωστόσο αυτό να τηρείται.
Παρόμοιες εικόνες παρατηρήθηκαν και στην Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση έχει προειδοποιήσει πως σε περίπτωση που παρατηρηθούν εκτεταμένες εικόνες συνωστισμού στους δρόμους έξω από τα καταστήματα θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα, από την αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ έως και το νέο κλείσιμο της αγοράς. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό είχε τεθεί όριο 2 ωρών στους πολίτες, μέσα στο οποίο θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ουρές έξω από τα καταστήματα
ΕΟΔΥ: 605 νέα κρούσματα κορονοϊού και 24 θάνατοι – Πού εντοπίζονται
Αλλάζουν από Δευτέρα τα όρια επιβατών – Τι θα ισχύει για ΙΧ, ταξί και φορτηγά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
- Wall Street: Ανοδική αντίδραση μετά τις δηλώσεις Μπέσεντ για πιθανή «αποκλιμάκωση» του εμπορικού πολέμου με την Κίνα
- Chobani: Ο τούρκος που έγινε πλούσιος από το «ελληνικό» γιαούρτι επενδύει $1,2 δισ. στις ΗΠΑ
- JPMorgan: Βλέπει τον χρυσό στα 4.000 δολάρια
