Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κορονοϊός: Ύποπτο κρούσμα στα Χανιά – Δείτε τη στιγμή της μεταφοράς του (pics)

Ένας άνδρας 25 ετών, προσήλθε μόνος του στο νοσοκομείο Χανίων, σήμερα το πρωί, με συμπτώματα κορονοϊού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιθανόν να χρειαστεί για να βγουν σε δύο 24ωρα.

Και αμέσως ξεκίνησε να υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νεαρός, ταξίδεψε στην Ιταλία, τις προηγούμενες ημέρες, ενώ είναι το πρώτο ύποπτο κρούσμα που διαχειρίζεται το νοσοκομείο Χανίων.

Τον έβαλαν σε καραντίνα εκτός κτιρίου και, εν συνεχεία, ασθενοφόρο, με τραυματιοφορείς που φορούσαν ειδικές στολές, τον μετέφεραν στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο των επειγόντων.

Λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, όπως δήλωσε ο Υποδιοικητής 7η Υπε, Δημήτρης Αγαπίου, ακυρώνεται η άσκηση ετοιμότητας για τον κορονοϊό, η οποία θα γινόταν, σήμερα στις 11 στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το flashnews.gr δείχνει το πως μεταφέρθηκε ο άνδρας στο νοσοκομείο: