Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Κορινθία: Προφυλακίστηκαν και οι άλλοι δύο δράστες της θρασύτατης ληστείας

Προφυλακίστηκαν και οι άλλοι δύο δράστες της θρασύτατης ληστείας σε σπίτι τουριστών στην Κορινθία. Πρόκειται για έναν 44χρονο και έναν 19χρονο.

Την Πέμπτη 22/8, προφυλακίστηκε ο 17χρονος για τη θρασύτατη ληστεία ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 15χρονος δράστης.

Υπενθυμίζεται πως την απόλυτη φρίκη έζησε η πενταμελής οικογένεια τουριστών στην Κορινθία τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν θρασύτατοι ληστές έσπασαν το παράθυρο υπνοδωματίου, όπου διέμεναν και προσπάθησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό της.

Ειδικότερα, οι τέσσερις ληστές προσέγγισαν το σπίτι λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας. Αδιαφόρησαν για την παρουσία της οικογένειας και προσπαθούσαν πετώντας γεωργικά εργαλεία, ξύλα και ό,τι άλλο έβρισκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό, σύμφωνα με τον ANT1. Ένας 46χρονος από τη Γερμανία προσπάθησε με κάθε τρόπο να τους αποτρέψει, την ώρα που ο ένας ανήλικος γιος του απαθανάτισε τις σκηνές με το κινητό τηλέφωνό του.

 

ΑΒΑΞ: Συναλλαγές μεταξύ εταιρειών των Χρήστο Ιωάννου και Στέλιου Χριστοδούλου
ΣΥΡΙΖΑ: 184 στελέχη ζητούν παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας μετά τις καταγγελίες Πολάκη