Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Κύμα συμπαράστασης στη Μαρινέλλα – Τα μηνύματα αγάπης και στήριξης

Μαρινέλλα

Μαρινέλλα

Κύμα συμπαράστασης  προς τη Μαρινέλλα από συναδέλφους της και από ανώνυμους και επώνυμους θυμαστές της σήκωσε η είδηση ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάταση, ύστερα από το εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, ενώ τραγουδούσε.

Ενδεικτικές είναι οι αναρτήσεις συναδέλφων της:

«Θεά μου, σημείο αναφοράς μας, ψυχή μου μοναδική, περαστικά, ο Θεός μαζί σου, αγάπη μου», αναφέρει σε ανάρτησή της η Σοφία Βόσσου

Η Νατάσσα Μποφίλιου ευχήθηκε «γρήγορη ανάρρωση» στην «αγαπημένη μας» με ένα story στο Instagram.

H Μελίνα Ασλανίδου, επίσης, έγραψε σε Instagram story της: «Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σου. Γρήγορα να γίνεις καλά Μαρινέλλα. Σ’ αγαπάμε».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Λυπήθηκα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Είμαστε φίλοι. Τηλεφωνιόμαστε, μιλούσαμε, μου έλεγε τα νέα της, της έλεγα τα νέα μου, την αγαπώ πολύ. Είναι δυνατή και θα το ξεπεράσει».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, απευθυνόμενη στη Μαρινέλλα, σημείωσε: «Να είσαι γερή, εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου περαστικά. Το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί».

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ επισκέφτηκαν τη Μαρινέλλα στο νοσοκομείο