Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Κιλκίς: Πυρκαγιά κοντά στα σύνορα με τη Β. Μακεδονία – Συνεχίζεται η προσπάθεια για να τεθεί υπο έλεγχο(upd)

Καπνός από φλόγες που καίνε δέντρα σε πυρκαγιά στην Κέρκυρα, στην περιοχή της παλιάς Περίθειας φτάνοντας σε κοντινή απόσταση από το χωριό Λούτσες, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Συνεχίζεται η προσπάθεια επίγειων και εναέριων δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στις Μουριές Κιλκίς.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ωστόσο δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξεκίνησε από την Βόρεια Μακεδονία.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη, ενώ συνδράμουν και μηχανήματα έργου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στις Μουριές Κιλκίς, κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.

Διαβάστε επίσης:

ΟΠΕΚΑ: Αύριο καταβάλλονται τα επιδόματα Ιουλίου – Αναλυτικά οι κατηγορίες και οι δικαιούχοι

Τέμπη: Ποινική δίωξη στην πρόεδρο της ΡΑΣ και σε υπαλλήλους της Πυροσβεστικής

Έξι νέα προγράμματα κατάρτισης για 81.500 άνεργους και εργαζόμενους – Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν