Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Σ.Ε.Α. Μαλακάσας «Σείριος» (προς Αθήνα)

Νέα Οδός

Νέα Οδός

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 7 μιση το απόγευμα, θα αποκλειστει η είσοδος και η έξοδος του ΣΕΑ Μαλακάσας από τον  Αυτοκινητόδρομο και η είσοδος από την Παλαιά Εθνική Οδό προς τον χώρο στάθμευσης των  αυτοκινήτων στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας Νέα Οδός:

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Σ.Ε.Α. Μαλακάσας «Σείριος» (προς Αθήνα)

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς, ότι σύμφωνα με εντολή Τροχαίας, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθούν αναγνωρίσεις της ειδικής διαδρομής, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, εντός του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μαλακάσας «Σείριος».

Για τον λόγο αυτόν, θα αποκλειστεί η είσοδος και η έξοδος του ΣΕΑ από τον Αυτοκινητόδρομο καθώς και η είσοδος από την Παλαιά Εθνική Οδό προς τον χώρο στάθμευσης ΙΧ αυτοκινήτων, από τις 09:00 έως τις 19:30, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ως εκ τούτου τα καταστήματα εντός του ΣΕΑ (ρεύμα προς Αθήνα) θα παραμείνουν κλειστά κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Διαβάστε επίσης:

Κλήρωση Conference League: Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Λιβάνης: Η Δευτέρα 2/9 ορίστηκε ως ημερομηνία αφαίρεσης των μετοχών από το ΧΑ

Ανδρουλάκης: Να αποτελέσει παρελθόν η πολιτική που έχει οδηγήσει στην παρακμή τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας