ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο αλλοδαποί από την Γεωργία συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν σπίτι στην Κηφισιά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι τα ξημερώματα της Πέμπτης εισήλθαν σε σπίτι στην Κηφισιά, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα.
Αστυνομικοί της άμεσης δράσης, μετά από σήμα του κέντρου, μετέβησαν άμεσα στο σπίτι όπου εντόπισαν τους κατηγορούμενους, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων.
Οι δύο γεωργιανοί είναι ηλικίας 38 και 33 ετών και κατηγορούνται από την Ελληνική Αστυνομία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία.
Μετά από έρευνα στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, διαρρηκτικά εργαλεία (δύο κατσαβίδια, πένσα και γαλλικό κλειδί) και τέσσερις φακοί.
Από την προανακριτική έρευνα της αστυνομίας εξιχνιάστηκε επιπλέον απόπειρα κλοπής από οικία στην περιοχή της Κηφισιάς.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης
Αντιπρόεδρος ΗΠΑ: Η Ευρώπη θα πρέπει «ασφαλώς» να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη Σαουδική Αραβία, τέλος Φλεβάρη η πρώτη συνάντηση ανάμεσα σε Τραμπ και Πούτιν για την Ουκρανία
- Φωτεινή Τσαλίκογλου: «Ο φόβος ενός ασυντρόφευτου θανάτου»
- Το πέρασμα της Eurobank στην Ινδία ξεκίνησε με την τράπεζα να αποκτά το δικό της τεχνολογικό hub
- Λοταρία για δικαιούχους προνοιακών και κοινωνικών επιδομάτων με 1.000 ευρώ μπόνους
![](https://www.mononews.gr/wp-content/themes/mononews2025/assets/icons/google-news-icon.png)