Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Ο συμβολισμός του λευκού τζιπ, η πινακίδα και ο ρόλος του Κ. Παλαιολόγου

Σε ένα λευκό τζιπ επιβιβάστηκε η οικογένεια Γλύξμπουργκ, μετά το τέλος της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών.

Το λευκό τζιπ, με προορισμό το Τατόι, όπου θα βρίσκεται η τελευταία κατοικία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, ακολούθησαν μαύρα τζιπ.

Το ενδιαφέρον κέντρισαν οι πινακίδες του λευκού τζιπ, οι οποίες αναγράφουν Κ13GRE. Σύμφωνα με τον ALPHA, πρόκειται για ειδική παραγγελία, σημαίνει Κωνσταντίνος ο 13ος και βάσει αυτού έγινε και το τελετουργικό στην εκκλησία

Ο Γλύξμπουργκ θεωρούσε πως είναι ο 13ος Κωνσταντίνος, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν ο 11ος και 12ος Κωνσταντίνος ήταν ο παππούς Γλύξμπουργκ.

Μάλιστα, θεωρία που κυκλοφορούσε στον ελληνικό στρατό τη δεκαετία του ’70 ήθελε τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ να έχει 11 δάχτυλα και να… παίρνει πίσω την Κωνσταντινούπολη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ολυμπία: Όλα τα βλέμματα πάνω στην εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου