Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Kαιρός: Συννεφιασμένο Σάββατο – Πού αναμένονται βροχές

Καιρός: Συννεφιά και άνοδος της θερμοκρασίας - Πού θα βρέξει

Για σήμερα, Σάββατο, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια, κυρίως από τις απογευματινές ώρες.

Μακεδονία, Θράκη

Αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ και τοπικά τις βραδινές ώρες στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση θα υπάρξει από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η μέγιστη θερμοκρασία τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος 

Αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ στη Θεσσαλία και τις Σποράδες, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως από τις απογευματινές ώρες, οπότε στα βόρεια θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες βορειοδυτικοί, 5 με 6 μποφόρ και το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Κυριακή

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες,τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε ανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια.