Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές ανά τόπους – Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Καιρός

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα

Για σήμερα, Πέμπτη, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα νότια, βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Μακεδονία, Θράκη

Στη δυτική Μακεδονία, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μέρη, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.