Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: Καθαρός ουρανός και σήμερα σε όλη τη χώρα

καιρός

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός και σήμερα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή άνοδο.

Αττική

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος γενικά ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελαχίστη θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, ενώ το απόγευμα αναμένεται να εμφανιστούν στα βόρεια αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις, με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα παρουσιάσει τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και στα νότια το απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις, με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή

Αραιές νεφώσεις αναμένεται να εμφανιστούν, ενώ κατά περιόδους θα γίνονται πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.