• Κοινωνία

    Καιρός: Καθαρός ουρανός και σήμερα σε όλη τη χώρα

    καιρός


    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός και σήμερα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή άνοδο.

    Αττική

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλονίκη

    Αίθριος γενικά ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελαχίστη θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, ενώ το απόγευμα αναμένεται να εμφανιστούν στα βόρεια αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις, με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Ο καιρός θα παρουσιάσει τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και στα νότια το απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις, με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή

    Αραιές νεφώσεις αναμένεται να εμφανιστούν, ενώ κατά περιόδους θα γίνονται πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.



    ΣΧΟΛΙΑ