Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: Ηλιοφάνεια και αυξημένη θερμοκρασία για σήμερα

Καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και μόνο στα βορειανατολικά θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Θα υπάρξει τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Αττική

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Θα παρουσιαστούν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στη Θράκη με ασθενείς τοπικές βροχές. Μετά το μεσημέρι, από τα δυτικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελαχίστη θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελαχίστη θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με περιορισμένη ορατότητα τοπικά, τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα παρουσιάσει τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Θα παρουσιαστούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, οπότε στα βορειανατολικά θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βορειανατολικά, η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Πέμπτη

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Από το απόγευμα στα δυτικά και τα βορειανατολικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.