• Κοινωνία

    Καιρός: Γκρίζος ουρανός και σήμερα

    καιρός


    Για σήμερα, αναμένεται να εμφανιστούν στα ανατολικά και τα νότια ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 5 με 6 μποφόρ, στα πελάγη 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή πτώση.

    Αττική

    Θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Θα υπάρξουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Θα υπάρξουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

    Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά και νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Λίγες νεφώσεις θα εμφανιστούν, κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 6 με 7 μποφόρ και στα δυτικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Λίγες νεφώσεις θα υπάρξουν και εδώ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή

    Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη και σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή πτώση στα ανατολικά.



    ΣΧΟΛΙΑ