Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: Επιστροφή στη συννεφιά με τοπικές βροχές αλλά και υψηλή θερμοκρασία

καιρός

Τοπικές βροχές αναμένεται να εμφανιστούν από το μεσημέρι στα βόρεια και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, με ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή πτώση.

Αττική

Λίγες νεφώσεις θα υπάρξουν, που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα ανατολικά σε 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Και εδώ θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα πνέουν στα ανατολικά βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις αναμένεται να υπάρξουν και εδώ, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και στην Ήπειρο θα σημειωθούν τοπικές βροχές η όμβροι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα θα είναι ανατολικοί στο Ιόνιο, 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Και εδώ θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και στις βορειότερες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα στα ανατολικά και νότια 6 και το βραδύ τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις και κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα σε 5 με 6 και το βράδυ στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις και κατά τόπους θα γίνουν πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα βόρεια σε 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Πέμπτη

Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή πτώση.