Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Κέρκυρα: Νεκρός 44χρονος Σέρβος που έκρυβε στο στομάχι του πέντε συσκευασίες με ναρκωτικά

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

(Φωτογραφία αρχείου)

Πέντε πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτικά εντοπίστηκαν στο στομάχι ενός 44χρονου Σέρβου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε σπίτι που έκανε διακοπές στη νότια Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 44χρονος έχασε την ζωή του αιφνιδίως, από παθολογικά αίτια. Ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αιβατίδης, ο οποίος έκανε την νεκροψία νεκροτομή, εντόπισε 5 πλαστικές συσκευασίες με ναρκωτική ουσία σε σκόνη, λευκού χρώματος, πιθανότατα κοκαΐνη και βάρους 83 γραμμαρίων. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή οδηγούν και στο συμπέρασμα, ότι υπήρχαν και άλλες συσκευασίες στο στομάχι του 44χρονου, τις οποίες είχε ήδη αποβάλει.

«Οι πλαστικές συσκευασίες, δεν ήταν απόλυτα αεροστεγείς, όταν τις κάταπιε, με αποτέλεσμα μετά την κατάποση να διογκωθούν και να οδηγήσουν σε ειλεό και εισρόφηση υγρού του γαστρεντερικού συστήματος στους πνεύμονες», ανέφερε στο ΑΠΕ.

Ο Ιατροδικαστής ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικέςαρχές, οι οποίες κατέσχεσαν τις 5 συσκευασίες .Την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά σε δασική έκταση στα Μέγαρα – Μήνυμα από το 112

Νίκος Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις δίπλα στην κοινωνία – Συνδρομή των ΕΔ στην Πολιτική Προστασία

Ρωσία: Η Μόσχα υπόσχεται αντίποινα έπειτα από ένα νυχτερινό ουκρανικό πλήγμα στο Κουρσκ