ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι συμβαίνει με Intralot και Optima, ο παφ πουφ Δουζόγλου και ο Λίνκολν, οι νέες business της εφοπλίστριας, ποιοι τραπεζίτες πήγαν στον Στουρνάρα, τα SMS Παπασταύρου και τι γύρευε ο Παπαδημητρίου στο Κολωνάκι (φωτό)
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να επεκταθεί το σχολικό έτος -όπως έγινε και πέρσι- η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αναφέροντας πως, αν χρειαστεί, όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται στο τραπέζι.
Η κ. Κεραμέως τόνισε ότι τα σχολεία και η κοινωνία είναι συγκοινωνούντα δοχεία, άρα όσο περισσότερα είναι τα κρούσματα στην κοινωνία αντίστοιχα θα είναι και στα σχολεία.
Για την διδακτέα ύλη ανέφερε ότι προχωρά κανονικά με την τηλεκπαίδευση, αν και τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δια ζώσης διδασκαλία.
Προανήγγειλε ότι το επόμενο νομοσχέδιο που θα φέρει το υπουργείο Παιδείας στη Βουλή θα αφορά την αποκέντρωση του συστήματος στο σχολείο με στόχο ένα πιο αυτόνομο σχολείο.
Αναφερόμενη στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ που υπερψηφίστηκε χθες στη Βουλή, εκτίμησε ότι θα εφαρμοστεί καθώς η κοινωνία απαιτεί αλλαγές, απαιτεί να μπει ένα τέλος στη βία και την ανομία στα πανεπιστήμια.
Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, τόνισε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμη:
«Σπιράλ θανάτου» η πανδημία για την οικονομία – Το άμεσο κόστος στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kaizen Gaming: Κινητοποιεί 200 εθελοντές σε 8 χώρες για την προστασία των ζώων
- Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε : Περισσότεροι από 1.000 δρομείς συμμετείχαν στο Vergina Beer Run 4
- Μητσοτάκης: Ελπίδα για μηδενικούς δασμούς μεταξύ ΕΕ-ΗΠΑ – Ικανοποίηση από την στροφή Τραμπ
- Ευάγγελος Μυτιληναίος: Έρχονται δυο ευχάριστες εκπλήξεις για τους μετόχους της Metlen
