Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Κεφαλονιά: Τραυματίστηκαν τρεις επιβάτες στο αεροδρόμιο – Τι αναφέρει η Fraport Greece

Αεροδρόμιο (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (15/9) στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, καθώς μια ηλικιωμένη επιβάτιδα που κιούνταν με αναπηρικό αμαξίδιο έπεσε στην πίστα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ακόμη δύο γυναίκες, επίσης με κινητικά προβλήματα.

Το περιστατικό, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα, σημειώθηκε κατά την διάρκεια της επιβίβασης, ενώ η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο, σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως άμεσα στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιοι, που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους επιβάτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, στο Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου», το οποίο βρίσκεται υπό τη διαχείριση και λειτουργία της Fraport Greece, σημειώθηκε περιστατικό τραυματισμού κατά τη διάρκεια της επιβίβασης τριών επιβατών με μειωμένη κινητικότητα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του αεροδρομίου και οι ομάδες ασφαλείας, καθώς και η 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών (Μ.Α.Ε.Δ.Υ), ενεργοποιήθηκαν άμεσα, παρέχοντας πρώτες βοήθειες στους επιβάτες.

Παράλληλα, κλήθηκε ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο και μετέφερε τους επιβάτες στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς για περαιτέρω ιατρική αξιολόγηση.

Η Fraport Greece βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των τραυματιών, εξασφαλίζοντας την άμεση παροχή βοήθειας και υποστήριξης, ενώ οι υπηρεσίες του Αεροδρομίου Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου» συνεργάζονται στενά με τις αρμόδιες αρχές και την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας για τη διερεύνηση των αιτιών του περιστατικού.

Διαβάστε επίσης:

Κινητικότητα στον Έβρο: Νέο μεγάλο κύμα παράνομων μεταναστών φοβούνται οι κάτοικοι – Θα επεκταθεί ο φράχτης δηλώνει ο Χρυσοχοΐδης

Live η διυπουργική συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων

Έλον Μασκ: Σάλος με σχόλιό του μετά τη νέα απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ – Διέγραψε την ανάρτηση