Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Καταγγελία για βιασμό στη Μύκονο: Με τη συναίνεση της 23χρονης συνευρέθηκαν σεξουαλικά οι τρεις Πακιστανοί – Αφέθηκαν ελεύθεροι

αστυνομικός καθώς ανοίγει πόρτα περιπολικού

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί που κατηγορήθηκαν για βιασμό 23χρονης τουρίστριας στη Μύκονο, καθώς από την ανάλυση των βίντεο, προκύπτει, σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, ότι η σεξουαλική συνερεση που κατήγγειλε η 23χρονη, έγινε με την απόλυτη συναίνεσή της.

Αναλυτικότερα, η 23χρονη κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο από τρεις δράστες. Οι δράστες αναγνωριστήκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Μυκόνου. Εκεί ομολόγησαν ότι πράγματι συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 23χρονη τουρίστρια.

Σε βάρος των Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία και μετήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Όπως προέκυψε από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά την σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, προκύπτει ότι όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού, κ.λπ.

Τέλος, σημειώνεται ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου δήθεν βιασμού, δεν τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Καμπανάκι από Γκρόσι (ΟΗΕ): Κίνδυνος ατυχήματος στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ

Στάνο: Το Κυπριακό αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι της σχέσης και της συνεργασίας ΕΕ-Τουρκίας

Άκης Σκέρτσος: Παρουσιάστηκε το erga.gov.gr – Στόχος η αντιμετώπιση των ανισοτήτων μεταξύ των περιφερειών