• Κοινωνία

    Κασσελάκης κατά Κούγια: Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης


    Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε στα social media του για τις δηλώσεις του κ. Αλέξη Κούγια για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. «Κακές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν πάντα» είπε ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στον Απόστολο Λύτρα ο οποίος κακοποίησε τη σύζυγό του, τονίζοντας πως «όταν κάνει κάποιος κάτι και το παραδέχεται ενώπιον εκατομμυρίων ανθρώπων, έχει ανδρικά χαρακτηριστικά»

    «Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην κακοποίηση» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

    «Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

     

    Μετέπειτα ο Αλέξης Κούγιας έστειλε δελτίο τύπου κατά του Στέφανου Κασσελάκη: «Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το ότι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

    Απάντηση σε δηλώσεις του Αλέξη Κούγια δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης, γράφοντας στα social media ότι είναι υπερήφανος που προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να στείλει «τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα».

    «Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

    «Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».

     

    Διαβάστε επίσης:
    UniCredit: Πουλάει τρία χαρτοφυλάκια κόκκινων δανείων ύψους 8,5 δισ. ευρώ

    Δείτε ποια φρούτα ωριμάζουν και μετά την αγορά τους και ποια όχι

    Παπαστεργίου: Τις επόμενες ώρες ο διαγωνισμός για τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»



    ΣΧΟΛΙΑ