• Κοινωνία

    Κασσανδρεία Χαλκιδικής: Φωτιά σε χώρο ανακύκλωσης

    Ένας πυροσβέστης μπροστά από ένα πυροσβεστικό όχημα με τον αριθμό κλήσης 199


    Γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο, χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του δήμου Κασσάνδρας φωτιά που ξέσπασε σε χώρο ανακύκλωσης στην περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής.

    Επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 12 οχήματα, καθώς και υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κασσάνδρας, που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, πριν πάρει διαστάσεις.

    Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Γάζωρο Σερρών

    Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε γύρω στις 4.30 το απόγευμα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο Γάζωρο Σερρών. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν επίγειες δυνάμεις καθώς και δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

    Από τη φωτιά δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή.

    Πυροσβεστική: 38 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

    Συνολικά 38 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, απ’ αυτές οι 36 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη δύο.

    Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

    Τέλος η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

    Διαβάστε επίσης:

    ΗΠΑ-Δίκη Χάντερ Μπάιντεν: Ο Τζο Μπάιντεν επαναλαμβάνει ότι “θα σεβαστεί τη δικαστική διαδικασία”

    Ευρωαγορές: Νέα βαριά πτώση 1,33% για τον CAC 40 στο Παρίσι – Βουτιά 1,9% στο Μιλάνο με βαρίδι τις τράπεζες

    ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στις 8 Ιουλίου η ΓΣ για την εξαγορά της Ηλέκτωρ



    ΣΧΟΛΙΑ