ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλοκαιρινός αναμένεται να είναι ο καιρός τις ημέρες του Πάσχα και σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 30 βαθμούς στη νότια Κρήτη.
Όπως δήλωσε ο Γιάννης Καλλιάνος, η αφρικανική σκόνη που «καταπίνει» τη χώρα θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή του Πάσχα σε ορισμένες περιοχές.
«Η σκόνη θα μείνει για άλλες 3-4 ημέρες, μέχρι την Κυριακή του Πάσχα» είπε ο κ. Καλλιάνος στο ραδιόφωνο «Θέμα» 104,6, προσθέτοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα θα υπάρχει στα δυτικά και τα νότια.
Ο καιρός αναμένεται να είναι συννεφιασμένος μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ θα σημειωθούν και βροχές. «Συννεφιά μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή με ασθενείς βροχές στη δυτική Ελλάδα. Όπου βρέχει θα είναι εξασθενημένα και σε τοπικό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά.
«Παράλληλα οι νοτιάδες 6-7 μποφόρ και αυτό είναι το αίτιο της μεταφοράς σκόνης» πρόσθεσε.
Η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανέβει και στη νότια Κρήτη μπορεί να φτάσει και τους 30 βαθμούς Κελσίου.
«Από σήμερα θα αρχίσει να τραβάει την ανηφόρα η θερμοκρασία και θα φτάσει μέχρι τους 26, τοπικά και τους 30 βαθμούς Κελσίου στη νότια Κρήτη την Κυριακή του Πάσχα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Αν δεν είχαμε σκόνη θα είχαμε ακόμα υψηλότερες θερμοκρασίες».
Για την Κυριακή του Πάσχα, τα τελευταία προγνωστικά του καιρού δείχνουν ότι «από το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα βελτιωθεί. Την Κυριακή θα βρέξει μόνο στη Θράκη. Θα ψήσουμε τον οβελία με μεγάλα τμήματα ηλιοφάνειας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας για σήμερα – Με ήλιο το Πάσχα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας για σήμερα – Με ήλιο το Πάσχα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόσο θα κοστίσει φέτος το πασχαλινό τραπέζι;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ελληνικές τράπεζες: Έτοιμες να ανταμείψουν τους μετόχους, ενώ οι αποτιμήσεις είναι ελκυστικές
- Χούθι: Μετά την εκεχειρία στη Γάζα θα στοχεύουν πλοία που συνδέονται μόνο με το Ισραήλ
- Porsche: Βιετνάμ – Κίνα με μια 911 Dakar!
- Μαρινάκης: Η παρουσία Chevron και ExxonMobil στην Ελλάδα ενισχύει το ρόλο της χώρας στην παγκόσμια αγορά ενέργειας