Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Κακοκαιρία Daniel: Στους 15 οι νεκροί – Σε 42χρονο αγνοούμενο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στον Παγασητικό

Πλημμύρες από την Κακοκαιρία Daniel

Στους 15 ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών της κακοκαιρίας Daniel στην περιοχή της Θεσσαλίας, καθώς σύμφωνα με τοπικά μέσα η σορός που εντοπίστηκε στον Παγασητικό κόλπο, στην περιοχή του Τρίκερι, ανήκει στον 42χρονο Σταμάτη Καραμανώλα, ο οποίος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος.

Η σορός περισυνελλέγη από το Λιμενικό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου κλήθηκαν οι συγγενείς του άτυχου 42χρονου και τον αναγνώρισαν.

Ο 42χρονος παρασύρθηκε στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης την Τρίτη το πρωί, όταν ξέσπασε η μεγάλη νεροποντή και χάθηκε μπροστά από τα μάτια του 16χρονου γιου του, ο οποίος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και σώθηκε.

Πλέον απομένουν 2 δηλωμένοι αγνοούμενοι, τους οποίους συνεχίζουν να αναζητούν οι Αρχές. Μέχρι στιγμής στις Αρχές δεν έχουν δηλωθεί άλλοι αγνοούμενοι πολίτες.

Διαβάστε επίσης

Λιμενικό: Εντοπίστηκε νεκρός στον Παγασητικό

Κακοκαιρία Daniel: Στις 4.500 έφτασαν οι διασώσεις πολιτών από την Πυροσβεστική στη Θεσσαλία

Κακοκαιρία «Daniel»: Βρέθηκαν νεκροί η μητέρα και ο γιος που αγνοούνταν στην Καρδίτσα – Στους 14 αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων (upd)