Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Ισπανία: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία 11χρονου αγοριού σε ποδοσφαιρικό γήπεδο

Αστυνομικοί σε γήπεδο στην Ισπανία, μετά τη δολοφονία ενός 11χρονου αγοριού

Στη σύλληψη του βασικού ύποπτος για τη δολοφονία του 11χρονου Ματέο, στο Μοθεχόν του Τολέδο της Ισπανίας, προχώρησε η Ισπανική αστυνομία.

Η δολοφονία του 11χρονου αγοριού έγινε με αιχμηρό αντικείμενο σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Ο βασικός ύποπτος που συνελήφθη από τις Αρχές είναι ένας 20χρονος που ζει στην ίδια την πόλη και ο οποίος, σύμφωνα με το El Periódico de España , αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα.

Τα ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι ο ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ φέρεται να συνελήφθη 24 ώρες αφότου διέπραξε το φόνο.

Κάτοικοι που μίλησαν σε ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα νεαρό «όχι και πολύ φυσιολογικό», αλλά δεν περίμεναν ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Ανέφεραν επίσης πως οι γονείς του ήταν χωρισμένοι.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια ως αίτιο, αλλά τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα. Παράλληλα,  αναζητείται το μαχαίρι, με το  οποίο ο δολοφόνος μαχαίρωσε το αγόρι 11 φορές.

Το αγόρι βρισκόταν στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο με μερικούς φίλους του μέχρι τη στιγμή που δολοφονήθηκε. Αφού τον μαχαίρωσε, ο δράστης, φορώντας κουκούλα, διέφυγε από το σημείο αμέσως μετά την επίθεση. Η τοπική κοινότητα έχει βυθιστεί σε θλίψη μετά το συμβάν.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΑΒ: Τιμωρία στον Άρη για μια αγωνιστική – Οπαδός του πέταξε κάθισμα στον αγώνα με τον Ατρόμητο

Χαλκιδική: Ιστιοφόρο προσάραξε σε αμμώδη περιοχή

Ζελένσκι: Να επιτραπεί στο Κίεβο η χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς για να “σταματήσει τη ρωσική προώθηση”