ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινικές ευθύνες θα αναζητήσει ο εισαγγελέας για το θάνατο δεκάδων ζώων σε ιδιωτικό καταφύγιο σκύλων και γατιών στο Λαγονήσι.
Μετά από καταγγελίες και εκατοντάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εγκατάλειψη των ζώων, την ώρα που η πυρκαγιά της περασμένης Δευτέρας πλησίαζε το καταφύγιο, παρενέβη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, διατάσσοντας έρευνα σε βάθος.
Ο κ. Ελευθεριάνος ζήτησε να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου των άτυχων ζώων, μέσα στο καταφύγιο που τα φιλοξενούσε.
Η αντεισαγγελέας Παναγιώτα Λαμπρινάκου η οποία θα διενεργήσει την προκαταρκτική εξέταση, θα ζητήσει όλα τα στοιχεία για τη διαβίωση των ζώων και πρωτίστως αν υπήρχε στο καταφύγιο την ώρα της πυρκαγιάς, άτομο για να τα σώσει.
Ελάχιστα σκυλάκια και γατάκια βγήκαν ζωντανά από το καταφύγιο. Κι αυτά χάρη στην παρέμβαση εθελοντών.
Διαβάστε επίσης:
Κικίλιας: Όλος ο κρατικός μηχανισμός θα είναι έξω: στα δάση, στα άλση, στις πόλεις
Καιρίδης: Δεν χωρεί κανένας εφησυχασμός στο Μεταναστευτικό
Διπλωματικές πηγές: Εξόχως δυσάρεστη εξέλιξη η απόφαση των τουρκικών Αρχών για την Παναγία Σουμελά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΟΤΕ
- Aegean: Η ανακοίνωση για τη λανθασμένη ένδειξη φωτιάς σε κινητήρα αεροσκάφους στην πτήση για Μυτιλήνη
- Παρθενώνας: Πώς διαλύθηκε αυτή η μετόπη δύο φορές
- OpenAI: Ρεκόρ χρηματοδότησης για την δημιουργό του ChatGPT – Εξασφάλισε 40 δισ. δολ. με αποτίμηση 300 δισ. δολ.
