Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Ηράκλειο: Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού Μανώλη Κακουλάκη

Ο Ελληνοκαναδός τουρίστας Μανώλης Κακουλάκης μετά τον ξυλοδαρμό του σε μπαρ στην Κρήτη

Ο Ελληνοκαναδός τουρίστας Μανώλης Κακουλάκης μετά τον ξυλοδαρμό του σε μπαρ στην Κρήτη

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 31 και 32 ετών, για τον ξυλοδαρμό 49χρονου Ελληνοκαναδού Μανώλη Κακουλάκη τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου.

Το βίαιο περιστατικό είχε σημειωθεί έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο του Ηρακλείου, με τον 49χρονο να τραυματίζεται και η κατάληξη να είναι η πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την συνήγορο υπεράσπισής τους Αλεξάνδρα Σπανάκη, οι δυο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι σε καμία περίπτωση δεν είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση, ούτε καν πρόθεση να του προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό, ενώ υποστήριξαν πως αν και του ζήτησαν αρκετές φορές συγνώμη επειδή κατά λάθος τον έκαψαν στο χέρι με καύτρα από τσιγάρο, ο ίδιος δεν την δέχθηκε και ήταν αυτός, όπως τόνισαν, που προκάλεσε τη συμπλοκή.

Η συνήγορός τους μάλιστα αναφέρθηκε σε τραύματα που δεν είχαν τη σοβαρότητα που υποστηρίχθηκε και δημοσιοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή, ενώ σημείωσε ότι στην υπόθεση αποτελεί απορία, γιατί δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα άλλα άτομα που είχαν εμπλοκή και ο βαθμός της συμμετοχής τους, έχει καταγραφεί και σε βίντεο.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Υπογράφηκαν οι έξι συμβάσεις για την αναβάθμιση 10 νοσοκομείων και 2 Κέντρων Υγείας

Αλεξάνδρα Σδούκου: Αυτά είναι τα 6 νέα προγράμματα Εξοικονομώ

Απόστολος Λύτρας: Για πλημμέλημα κι όχι κακούργημα προτείνει ο εισαγγελέας να παραπεμφθεί σε δίκη για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του